Tarjous

Pian alkavat syksyn hiusmuotikoulutukset joihin osallistumme ahkerasti! Esimerkiksi syyskuussa matkaamme Pietariin kansainvälisille kauneusmessuille. Lisäinfoa toiminnastamme löytyy Facebook sivuiltamme sekä Instagramista @hiusjakauneushuonehavana

Hyvää syksyä!

 

Luonnonmukaiset kasvihiusvärjäykset

Kasvihiusvärit ovat kemikaaliton vaihtoehto värjäämiselle. Värit sopivat niin PPD allergisille kuin hajuste allergisillekin joille luontaiset kasvien tuoksut sopivat. Kasvihiusvärit hoitavat hiuksia ja hiusjuuria vahvistaen niitä ja lisäämällä hiusten kasvua. Värit antavat loistavan kiillon ja tuuheuden. Niillä voi peittää harmaita, tummentaa tai vaihtaa hiusten sävyä. Kasvivärit ovat kuitenkin luonnollisia lämpimiä tai neutraaleja sävyjä. Vaalentamaan niillä ei pysty, ainoastaan sävyttämään ja kirkastamaan vaaleita hiuksia. Kasviväreissä on pidemmät vaikutusajat kuin normaaleissa väreissä.

Intialainen päähieronta Turvehoidolla tai Merilevähoidolla 65e

Turvehoito:
Sisältää runsaasti mineraaleja ja vitemiineja. Ryhdistää velttoja hiuksia, hoitaa päänahan ongelmia. Hilseeseen, kutinaan, tulehduksiin, psoriaasiin. Poistaa kuona-aineita.

Merilevähoito:
Puhdistava merilevähoito poistaa raskasmetalleja ja kuona-aineita tehokkaasti. Syväpuhdistaa päänahan ja näin edesauttaa hiusten kasvua. Kosteuttaa hiuksia sekä kirkastaa vaaleita hiusvärejä. Lisää aineenvaihduntaa.

Opiskelijat, eläkeläiset sekä kotiäidit saavat palveluistamme

arkisin klo 9-15 välillä -10%

 

2

 

Ajanvaraus