Ekokauneuspalvelut

Ekokauneuspalvelut

hyvinvointia luonnosta: EkoPharma Kasvohoidot.

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Kaikki Ekopharma-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Lue lisää Ekopharmasta Tuotesarjat-sivulta.

Syväpuhdistava Mustaherukka kasvohoito 75 min

  • Epäpuhtaudet ja samea iho saavat väistyä tämän tehokkaan hoidon myötä! Hoito puhdistaa ja kuorii ihosi tehokkaasti kosteuttaen ja vahvistaen ihoa samalla. Sopii kaikille ihotyypeille. Sis. kaksoispuhdistus, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, hieronta mustaherukan siemenöljyllä, rauhoittava erikoisnaamio, seerumi, hoitovoide, silmänympärysvoide sekä kulmien muotoilu.

Kosteuttava ja uudistava Tyrni kasvohoito 60 min

  • PH-kuorinta on ihoa uudistava hoito, joka sopii hyvin ikääntyvän ihon hoitoon, pigmenttiläiskiin ja juonteisiin. Hoito kosteuttaa ihoa ja sopii myös herkälle iholle. Sis. kaksoispuhdistus, PH-kuorinta hedelmähapoin, seerumi, hieronta Tyrnin siemenöljyllä, kosteuttava erikoisnaamio, silmänympärysvoide, hoitovoide sekä kulmien muotoilu.

Heleyttävä Timanttihionta kasvohoito 50 min

  • Timanttihionta kuorii tehokkaasti ihoa ja syväpuhdistaa sitä. Hoito sopii hyvin tukkeutuneelle ja tunkkaiselle iholle, paksulle iholle, arpiin ja juonteisiin. Sis. kaksoispuhdistus, timanttihionta, seerumi, hieronta mustaherukan siemenöljyllä, rauhoittava erikoisnaamio, silmänympärysvoide, hoitovoide sekä kulmien muotoilu.

kauneutta luonnosta: Uoga Uoga -mineraalimeikit.

”Uoga Uoga” on ihana liettualainen tuorekosmetiikkasarja, jonka nimi suomeksi käännettynä on ”Marja Marja”. Tämä ekologinen yritys käyttää tuotteissaan ainutlaatuisia lähiraaka-aineita – tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto sekä marjat! Valikoimastamme löytyvät ihanat Uoga Uogan mineraalimeikit. Nettiajanvarauksestamme voit varata ajan meikkikonsultaatioon, kun haluat löytää itsellesi sopivat tuotteet ja sävyt!

Lue lisää Uoga Uogasta Tuotesarjat -sivulta.