Tuotesarjat

LUONNONMUKAISET TUOTESARJAT

LESS IS MORE

Tämä ihana aromaterapeuttinen luomusarja on vienyt täysin sydämemme! Olemme käyttäneet Less is More -tuotteita Hius- ja kauneushuone Havanassa jo vuosia. Sarja on totaalisesti muokannut hiustenhoito- ja muotoilurutiineja niin meillä hiusalan ammattilaisilla kuin asiakkaillammekin. 

Less is More -tuotteet ovat kotoisin Less is Moren omalta pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. Sarja sai syntynsä hiusmuotoilija Hannes Trummerin ja kemian tohtori/aromaterapeutti Doris Brandhuberin intohimosta luoda monikäyttöinen ja esteettinen hiussarja, jonka kehittämisessä vain luovuus on rajana. Doriksen asiantuntijuuden ja reseptiikan myötä kaikki Less is More -tuotteet ovat aidoista raaka-aineista valmistettuja ja luomulaatuisia. Raaka-aineet on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia, eivätkä kuormita ympäristöä. Tuotteissa käytettävät luonnon eteeriset öljyt tehostavat tuotteiden hyvää tekeviä vaikutuksia ja lisäävät mielihyvän tunnetta.

Less is More -tuotteet ovat voittaneet lukuisia palkintoja – ja mikä tärkeintä, käyttäjäkuntansa sydämet. Hiusmuotoilijat, kansainvälinen lehdistö ja maailmanlaajuinen asiakaskunta arvostavat tuotteita niiden laadun ja ympäristöystävällisyyden takia. ”The more you use it, the more beautiful your hair becomes.” 

Less is More on B CORP -sertifioitu yritys. B Corps -yrityksillä on tarkat standardit suorituskyvystä, vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä sosiaalisissa ja ympäristöä koskevissa asioissa. www.bcorporation.net. Luomukosmetiikkasertifikaatin (Cosmos Organic/Austria Bio Garantie) lisäksi kaikilla Less is Moren hiustenhoito- ja muotoilutuotteilla on PETA:n cruelty free -sertifikaatti.

EKOPHARMA

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Kaikki Ekopharma-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.

Marjat ovat perinteisesti olleet tärkeässä roolissa pohjolan asukkaille. Marjojen sisältämät vitamiinit ja ravintoaineet ovat kautta aikojen edistäneet terveyttämme ja suojanneet meitä sairauksilta. Pohjolan valoisat yöt ja mineraalirikas puhdas luonto luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön marjoillemme.

Ekopharman hiustenhoitotuotteet ovat ammattikosmetiikkaa, jota on saatavilla vain kampaamoista. Hyvä siedettävyys on lähtökohtana raaka-ainevalinnoissa. Herukka-linja on täysin hajusteeton. 

Ekopharman ihonhoitotuotteet sisältävät tehokkaita vaikuttavia aineita ja ylellisiä öljyjä. Peptidit tehostavat kollageenin muodostumista ja sitovat kosteutta ihoon. Prepiootit tukevat iholla luontaisesti elävien hyödyllisten mikrobien toimintaa. Tuotteet ovat PH-tasapainoitettuja.

Ekopharman kasvihiusvärit yhdistävät perinteiset intialaiset värikasvit ja kotimaiset hiusyrtit sekä marjat. Intensiiviset, peittävät ja kestävät värit vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon peittäen jopa harmaat hiukset.

FAMO
Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja jossa ihanat pöllön muotoiset tahraamattomat palashampoot. Sopii sekä lapsille että aikuisille!

Synteettiset sarjat

KEVIN MURPHY hiustuotteet

Nämä laadukkaat ja ihanan ylelliset tuotteet saat vain kampaamoista!

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, jonka työ on tunnettua ja korkealle arvostettua niin muotinäytösten, editorialkuvausten kuin elokuvienkin maailmassa. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiasta tuttuja raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia hoitavia, erittäin suorituskykyisiä ja pitkäkestoisia tuotteita myös hiusten hoitoon ja käsittelyyn.

Korkean laadun lisäksi Kevinin toimintafilosofiaan kuuluvat luonnonmukaisuus ja kestävän kehityksen periaatteet. Tuotteet ovat mahdollisimman hellävaraisia eivätkä ne saa vahingoittaa käyttäjäänsä tai ympäristöä. Vastuullisesta ja ympäristöystävällisestä ajattelusta kertoo mm. se, että vuonna 2019 Kevin Murphy aloitti ensimmäisenä kosmetiikkayrityksenä maailmassa valmistamaan tuotteidensa muovipakkaukset meristä kerätystä O.W.P -muovista.

Kaikki Kevin Murphy hiustuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja niillä onPETA:n cruelty free hyväksyntä.

KEVIN MURPHY color.me värisarja

Kevin Murphyn upea värisarja on sekoitus hienoa teknologiaa ja hellävaraisia, luonnosta saatuja ainesosia! Kauniit ja monisävyiset tulokset ovat värin tavaramerkki. Sarjaan kuuluu 74 hunajaa ja sheavoita sisältävää värisävyä. 

 • Kosteuttava, elvyttävä ja kiiltoa lisäävä vaikutus
 • Erinomainen harmaiden peitto
 • Vaalennukset voidaan tehdä aina neljään värisävyyn saakka.
 • Ei sisällä ammoniakkia
 • Ei sisällä PPD:tä, joka on yleisin allergiaa aiheuttava ainesosa
 • Ei testattu eläinkokeilla
 • PETA:n Cruelty free hyväksyntä

ELEVEN AUSTRALIA hiustuotteet

Raikas, nykyaikainen, kivanhintainen ja helppokäyttöinen – Eleven Australia.
Vain kampaamoista!

 • Kunnioittaa luontoa ja kierrättämistä
 • Korkealaatuiset raaka-aineet
 • PETA:n cruelty free hyväksyntä – ei eläinkokeita
 • Lähes kaikki tuotteet vegaanisia
 • Myös gluteenittomia tuotteita