Meistä

ME AUTAmme sinua olemaan juuri sinä.

Sinä voit olla villi. Herkkä ja maanläheinen. Klassinen. Sporttinen. Urbaani. Rock’n’roll… tai ihan mitä tahansa muuta – Havanassa Sinua ei lokeroida mihinkään kategoriaan! Me autamme Sinua olemaan juuri Sinä, ja korostamaan sitä mitä haluat olla.

Ammattitaidolla, korkealaatuisten tuotteiden avulla, aina mahdollisimman hellävaraisesti. Sinun hyvinvointiasi ajatellen.

Riikka 

EKOKAMPAAJA, KOSMETOLOGI
050 461 9079

”Vuodesta 2004 olen toiminut itsenäisenä yrittäjänä hiusten ja kauneuden parissa. Olen myös äiti kahdelle lapselle sekä kampaamokoirille Kanelillle ja Neilikalle.
Vuodesta 2016 olen erikoistunut ja kouluttautunut kasvivärjäyksiin. Rakastan tehdä kasvivärjäyksiä, hiushoitoja, savivaalennuksia ja ylipäänsä luonnonmukaista hiustenhoitoa. Tämä maailma on vienyt täysin mukanaan, ja on ollut mahtavaa huomata kuinka hyviä tuloksia luonnonmukaisilla tuotteilla pystyy saamaan. Olen siis erikoistunut hoitamaan ja värjäämään hiuksia lempein ja miedosti tuoksuvin ekologisin tavoin.

Soita, laita viestiä, tule käymään tai varaa aika varausjärjestelmämme kautta. Ja jos sinulla on kysymyksiä Less is moren, Ekopharman tai Alonian tuotteista, vastaan mielelläni!”

Riikka Ekokampaaja, Kosmetologi Havana

Tanja

PARTURI-KAMPAAJA, EKOKAMPAAJA
050 535 0457

”Jo parikymmentä vuotta on vierähtänyt hiusten parissa, enkä vaihtaisi pois päivääkään. 2000-luvun alussa työskentelin pääkaupunkiseudulla ja Lorealilla kouluttajana. Veri veti takaisin Savoon ja matka jatkuu täällä. 2018 valmistuin myös ekokampaajaksi, joten minulla on hyvät työkalut tarjota asiakkailleni monipuolisia hiuspalveluita sekä korkealaatuisin synteettisin värein että kasviväreillä. Myös parturityöt ja erilaiset raidoitustekniikat ovat lähellä sydäntäni. Työn monipuolisuus on suuri ilo!

Soita, tule käymään tai varaa aika varausjärjestelmämme. Ja jos sinulla on kysyttävää Kevin Murphyn, Eleven tai Ekopharman hiustuotteista vastaan mielelläni!”

Tanja Parturi-Kampaaja Havana

Kaneli

KAMPAAMOKOIRA

Havana-tiimiin kuuluu myös ihmisrakas mäyräkoiratyttö Kaneli. Hän ei ole tavattavissa ihan joka päivä, mutta tulee varmasti luoksesi tarjoamaan ystävyyttä ja kerjäämään
rapsutuksia, jos olet paikalla Kanelin työvuoron aikaan! 🙂

Jos olet onnekas, saatat tavata myös Kanelin pennun NEILIKAN joka silloin tällöin harjoittelee kampaamokoiran tärkeää työtehtävää.